Izvor: HotSport.rs, 19.Dec.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Navijači Partizana besni zbog poraza od Mege, najbolji opis u jednom tvitu

Navijači Partizana ove jeseni nisu imali previše razloga za radovanje pošto fudbalski i košarkaški klubovi beleže loše rezultate, a utehu pronalaze jedino u dobrim partijama vaterpolista.

Nakon večerašnjeg poraza košarakaša od Mega Leksa i to posle 18 poena prednosti u 28. minutu navijači crno-belih na društvenim mrežama su osuli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << drvlje i kamenje pre svega po treneru Petru Božiću.
Tviteraš sa nadimkom “PitBull” u samo nekoliko reči objasnio je ono što je svima očigledno.
– FKP i KKP su uspeli u decembru da završe sezonu, napisao je ovaj navijač Partizana i na taj način najbolje objasnio dubiozu u kojoj se nalazi JSD Partizan.
FKP i KKP su uspeli u decembru da zavrse sezonu.
— PitBull (@PitBullSM7) December 19, 2015

Košarkaši Partizana su u dosadašnjih 15 kola ABA JTD lige ostvarili samo šest pobeda i plasman u plej-of nakon poraza od Mega Leksa praktično je postao nerealan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.