GORAN IVANIŠEVIĆ NOVI BREND AMBASADOR UNIQA OSIGURANJA ZA JUGOISTOČNU EVROPU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 22:50

GORAN IVANIŠEVIĆ NOVI BREND AMBASADOR UNIQA OSIGURANJA ZA JUGOISTOČNU EVROPU

Sve je predstavljeno u blizini Umaga.

Najuspešniji hrvatski teniser i trener, Goran Ivanišević, novi je brend ambasador UNIQA SEE regiona koji čine Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Bugarska. Goran se u novoj ulozi zaštitnog lica UNIQA osiguranja predstavio na konferenciji za novinare održanoj u hotelu Kempinski u blizini Umaga.

Ispisavši hrvatsku tenisku istoriju kao jedini Hrvat koji je osvojio Vimbldon i 2021. godine postao član Međunarodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniske kuće slavnih, Goran je tokom karijere ostao zapamćen, osim po snažnom i nepredvidivom servisu, po iskrenosti i harizmi koje su obeležile njegovu karijeru.

Pozivu UNIQA osiguranja da postane ambasador brenda u regionu jugoistočne Evrope Goran se odazvao prepoznavši u UNIQA osiguranju vrednosti koje deli i živi, kao što su zajedništvo, lična odgovornost, jednostavnost i integritet. Ugovor o saradnji sa UNIQA osiguranjem Goran je potpisao na period od tri godine.

- Kad su u pitanju saradnje s brendovima, pažljivo biram s kim ću sarađivati zato što moram biti kompatibilan s vrednostima koje ću promovisati. Kod UNIQA osiguranja odmah me je privukla njihova želja da svojim brojnim klijentima na ovim tržištima ponude ne samo najmodernije usluge, već i dodatne vrednosti koje će im omogućiti bolji život. Kroz ceo svoj život i karijeru, veoma dobro sam se upoznao s prednostima osiguranja jer život sportiste je neminovno, zbog napora kojima smo izloženi putujući i trenirajući, ispunjen brojnim rizicima. Porodica i zdravlje su mi oduvek bili prioritet i jedan od najvećih motiva za postizanje uspeha u ovom sportu. Zato istinski verujem da kroz ovu saradnju mogu da pomognem brojnim ljudima da osveste da im u očuvanju zdravlja, doma i generalno osećaja sigurnosti u životu UNIQA osiguranje može biti odličan partner - rekao je Goran Ivanišević.

- Čast mi je i zadovoljstvo što smo u prilici da uspostavimo saradnju sa velikim sportistom, trenerom, ali pre svega čovekom koji je ostavio ogroman trag u sportskoj istoriji ne samo sjajnim rezultatima već i snažnim karakterom. Mislim da nismo mogli da izaberemo bolju osobu za regionalnog ambasadora. Goran je jedan od najvećih sportskih uzora na ovim prostorima i siguran sam da ćemo uz njegovu podrsku lakše ostvariti naše ambiciozne ciljeve: da postanemo jedan od top tri igrača na tržištu, udvostručimo broj klijenata, ostvarimo vrhunsko zadovoljstvo naših klijenata i zaposlenih i ulažemo u održivi razvoj i zajednicu - istakao je predsednik UNIQA SEE regiona, Adel Bahtanović.

Adel Bahtanović Goranu je, kao punopravnom članu UNIQA zajednice, simbolično uručio polisu UNIQA dodatnog zdravstvenog osiguranja. Kako je objasnio:

- Goran je planetarno poznat po svom servisu, mi isto to želimo da postignemo našim uslugama, a ovako će naš ambasador moći da se iz prve ruke uveri da svojim klijentima pružamo više od osiguranja – da smo tu za njih u svakoj životnoj situaciji. Saradnjom s legendarnim Goranom Ivaniševićem koji je prepoznatljiv u svim zemljama regiona i koji najbolje oslikava misiju UNIQA brenda da bude pozitivna, uticajna snaga u društvu, zajedno ćemo moći da se još snažnije posvetimo pružanju dobrobiti svim našim klijentima i zajednici - zaključio je Adel Bahtanović.

Goran će u naredne tri godine biti uključen u sve kampanje, promocije brenda i ključnih proizvoda u SEE regionu. Učestvovaće u inicijativama koje će UNIQA organizovati za pomoć i doprinos zajednici i odgovornom ponašanju. Kao što je Goranova uloga trenera nezamisliva bez poverenja i razumevanja između trenera i igrača, tako i uloga osiguravača podrazumeva pružanje podrške i sigurnosti svim klijentima. Takav odnos uzajamnog poverenja i podrške sažet je u sloganu UNIQA brenda "Živimo bolje zajedno".

Grupa zemalja koje čine UNIQA SEE u 2022. zabeležile su snažan dvocifren rast od 11,6%, nadmašujući tržište osiguranja. Region jugoistočne Evrope treća je po veličini grupacija u UNIQA grupi s godišnjom fakturisanom bruto premijom većom od 270 miliona evra, ima oko 1700 zaposlenih i preko 2 miliona klijenata. UNIQA radi na pozicioniranju u regionu kao pouzdan partner za retail, korporativne i klijente banke. Kako bi razvila moderna rešenja koja mogu odgovoriti na zahteve klijenata, UNIQA ulaže u nove i inovativne tehnologije kao i u najbolje talente u svojoj raznolikoj zajednici zaposlenih. Sa svojim savremenim programima životnih i neživotnih osiguranja prati svetske trendove u osiguranju i kontinuirano obezbeđuje nove, napredne proizvode i usluge. Svojim klijentima nudi moderne proizvode koji su dostupni i klijentima najrazvijenijih država Evrope. Dodaje nove vrednosti svojim uslugama i proizvodima, kako bi se najbolje uklopili u njihove potrebe nastojeći svakom klijentu da poboljšaju život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.