GOLEMAC ZNA ŠTA JE KLJUČ PROTIV ZVEZDE: Između nas nema iznenađenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2022, 15:00

GOLEMAC ZNA ŠTA JE KLJUČ PROTIV ZVEZDE: Između nas nema iznenađenja

Drugi meč na programu.

Košarkaši Cedevita Olimpije poraženi su od Crvene zvezde u prvom meču polufinala ABA lige, pa će u drugoj utakmici u Ljubljani tražiti produžetak ove serije.

Rekao sam pre prve utakmice da su oscilacije protiv tima kakav je Crvena zvezda zabranjene. Mi smo odigrali solidno u napadu, parirali smo glavnom favoritu za osvajanje titule u ABA ligi, ali nismo imali dovoljno energije, agresivnosti i čvrstine. Odnosno, na pomenute elemente igre, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su kod rivala bili na izuzetno visokom nivou, nismo odgovorili istom merom, pa smo na kraju, doživeli poraz. Dobro se poznajemo, iznenađenja su isključena, očekujem veliku podršku navijača, a ključ uspeha leži u energiji, agresivnosti i čvrstini, koja donosi lake poene i sigurnost za igru u napadu - rekao je Golemac.

- Zvezda je favorit u meču koji sledi, Zvezda je favorit za osvajanje ABA lige, a na nama je imperativ da odigramo na nivou na kojem možemo i na kojem smo igrali mnogo puta tokom sezone. Agresivno i čvrsto u odbrani, sa mnogo energije u oba smera. Moramo u ovim elementima igre da pariramo Zvezdi, ako želimo, a želimo da budemo ravnopravni, ako želimo, a želimo da na krilima navijača stignemo do pobede, odlučujuće treće utakmice za mesto u finalu - naglasio je bivši igrač Partizana.

Utakmica je na programu u ponedeljak od 18:30 u Ljubljani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.