GOLEADA LIVERPULA I SAUTEMPTONA, MITROVIĆ PROMAŠIO PENAL: Totenhem ostao bez Evrope, Lester i Lids ispali iz Premijer lige!

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2023, 23:20

GOLEADA LIVERPULA I SAUTEMPTONA, MITROVIĆ PROMAŠIO PENAL: Totenhem ostao bez Evrope, Lester i Lids ispali iz Premijer lige!

Ludnica u poslednjem kolu najjače lige na svetu Danas je odigrano 10 utakmica poslednjeg kola Premijer lige. Aston Vila je obezbedila Ligu konferencija, dok su Lester i Lids ispali u drugi rang. Aston Vila je na svom terenu slavila protiv Brajtona 2:1 i tako završila na 7. mestu iznad Totenhema, koji će uprkos pobedi nad ... Read more
The post GOLEADA LIVERPULA I SAUTEMPTONA, MITROVIĆ PROMAŠIO PENAL: Totenhem ostao bez Evrope, Lester i Lids ispali iz Premijer lige! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LEGENDA JUNAJTEDA OPLELA PO DE HEI: „On meni ne bi bio ni rezervni golman“!

Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2023, 13:51

Kao i uvek, Kin bez dlake na jeziku Fudbaleri Mančester Junajteda slavili su sa 2:1 protiv Fulama u poslednjem kolu Premijer lige i tako okončali takmičenje na dobroj 3. poziciji. Ipak, i ako mnogi smatraju da je ovo trenutni maksimum tima sa „Old Traforda„, legenda kluba, Roj Kin, se ne slaže...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.