GOCIĆ ZNA FORMULU USPEHA: Ako pružimo maksimum, Jugu neće biti lako

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 15:34

GOCIĆ ZNA FORMULU USPEHA: Ako pružimo maksimum, Jugu neće biti lako

Počinje fajnal-for Premijer varterpolo regionalne lige.

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je danas na konferenciji za medije da je uveren da će njegova ekipa pružiti maksimum na Fajnal-foru regionalne Premijer lige, koji je ovog vikenda na programu u Beogradu.

Novobeograđani su domaćinstvo Fajnal-fora obezbedili osvajanjem prvog mesta u ligaškom delu takmičenja, pošto su u 11 kola ostvarili isto toliko pobeda. Protivnik Novog Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sutra u prvom polufinalu od 20 časova biće ekipa dubrovačkog Juga, dok se u drugom polufinalu istog dana od 18 časova sastaju kragujevački Radnički i Jadran iz Splita.

- Jug iz Dubrovnika dugo godina igra ozbiljnu ulogu u evropskim okvirima. To je zaista veoma kvalitetan tim o kome ne treba trošiti reči. Iako im se dešavaju kadrovske promene u ekipi, njihov sistem igre i sve ono što ih krasi ostaje i po tome su prepoznatljivi. Siguran sam da nam predstoji kvalitetna i uzbudljiva utakmica. Mi se pripremamo na najbolji mogući način i stremimo ka tome da pružimo naš maksimum i ukoliko u tome uspemo, siguran sam da Jugu neće biti lako - istakao je Gocić.

Strateg Novog Beograda pozvao je publiku da naredna dva dana dođe na bazen Sportskog centra „11. april“.

- Sve četiri ekipe koje su izborile plasman na Fajnal-for Jadranske lige su i učesnice Lige šampiona. Zato nema sumnje da će igra biti na vrhunskom nivou i ljubitelji vaterpolo bće u prilici da uživaju. Zahvalio bih se još jednom našim navijačima na podršci u prošlom meču protiv Marseja i pozvao bih ih da uz nas budu i u duelu sa Jugom - izjavio je Gocić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.