GOCIĆ OPTIMISTA: Idemo po pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 15:24

GOCIĆ OPTIMISTA: Idemo po pobedu

Meč je na programu u utorak.

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je da očekuje težak i neizvestan duel sa Jugom u 12. kolu grupe B Lige šampiona. Utakmica između Juga i Novog Beograda biće odigrana u utorak od 19 sati u Dubrovniku.

Novobeograđani su na drugom mestu na tabeli B grupe sa 25 bodova, dok je Jug na četvrtoj poziciji sa 15.

- Očekuje nas još jedna jako teška utakmica u LŠ, a činjenica da protiv Juga igramo u Dubrovniku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo po sebi govori koliko nam težak posao predstoji - rekao je Gocić na konferenciji za medije.

- Poslednji put smo sa Jugom igrali u polufinalu Jadranske lige gde smo poraženi nakon peteraca. Nema sumnje da nam i u ovoj utakmici predstoji vrlo čvrst i neizvestan duel. Ipak, nadamo se da će veliki rad trud koji smo uložili u poslednje dve tri nedelje na treninzima polako početi da izlazi na videlo. Idemo u Dubrovnik da probamo da zabeležimo pobedu, ali uz sav respekt prema ekipi Juga koja i ove godine beleži vrhunske rezultate - konstatovao je Gocić.

Prvotimac Novog Beograda Nikola Jakšić nada se revanšu Dubrovčanima za poraz u polufinalu regionalnog takmičenja.

- I ova utakmica za obe ekipe ima veliku važnost i zato silno želimo da pobedimo. Potrudićemo se da pružimo dobru partiju kako bismo dodatno podigli i samopouzdanje jer nam sledi i revanš meč polufinala domaćeg prvenstva. Jug je vrhunska ekipa sa kojom smo u prvom duelu u Ligi šampiona ove sezone igrali nerešeno. Ulazimo u duel maksimalno ozbiljni i ako budemo maksimalno fokusirani i sa taktičke strane poštovali sve dogovore uverenm sam da ćemo zabeležiti dobar rezultat - zaključio je Jakšić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.