GOBELJIĆ POSLE GOLA: Za PODVIG nam je OVO nedostajalo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOBELJIĆ POSLE GOLA: Za PODVIG nam je OVO nedostajalo! (FOTO)

Legendarni Điđi Bufon dobro upamtio Zvezdinog univerzalca.

Eksplodirao je stadion "Rajko Mitić" kada je Marko Gobeljić savladao, po mnogima, najboljeg golmana u poslednje dve decenije Đanluiđija Bufona. Upamtio je popularni Điđi Zvezdinog univerzalca, koji nije krio oduševljenje zbog majstorije, iako su izabranici Vladana Milojevića porazom završili učešće u Ligi šampiona (izveštaj pročitajte OVDE).

PROKLJUČALA MARAKANA: Gobeljić VOLEJOM matirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BUFONA (VIDEO)

TVITER GORI! Delije veličaju JUNAČKU Zvezdu! Pominju PONOS, Miloja i USPEH! Tvit o Gobelji je POKIDAO (FOTO)

- Atmosfera je bila fantastična. Hvala publici na ovakvom ambijentu. Izašli smo mušku u drugom delu i pokazali da smo ozbiljan tim, da smo bili takvi i u prvom poluvremenu, mislim da bi ishod bio drugačiji - rekao je Gobeljić

ZVEZDA DRASTIČNO OŠTEĆENA: Sudija "PREVIDEO" faul pre prvog gola PSŽ-a (VIDEO)

Crvena zvezda je takmičenje u "C" grupi Lige šampiona završila na poslednjem mestu sa četiri boda, što je u "grupi smrti" sjajan rezultat srpskog prvaka.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.