GOBELJIĆ NE MOŽE DA PREŽALI: Šteta što Šaćiri nije došao na Marakanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOBELJIĆ NE MOŽE DA PREŽALI: Šteta što Šaćiri nije došao na Marakanu! (FOTO)

Da li je imao razlog da se uplaši.

Fudbaler Zvezde Marko Gobeljić kaže da mu je donekle žao što Đerdan Šaćiri nije bio u Beogradu, da oseti vrelinu "Marakane" Albanac sa švajcarskim pasošem kaže da je bio potpuno saglasan sa odlukom trenera Jirgena Klopa da ne putuje u Srbiju na utakmicu sa Zvezdom prošlog utorka (2:0).

NIJE SAMO KATAI! Zna se prvo POJAČANJE Zvezde, a ovo je prvi PIK (FOTO)

KAPLJE LI KAPLJE: Zvezda od UEFA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobija EKSTRA nagradu. Ozbiljan novac je u pitanju (FOTO)

Xherdan Shaqiri opens up about being left out of Liverpool's trip to Belgrade https://t.co/ILqEeqROjB pic.twitter.com/EddGF0tDZx

— Mirror Football (@MirrorFootball) November 13, 2018

Crveno-beli su savladali Liverpul 2:0 u 4. kolu Lige šampiona i tako na najbolji način iskoristili odsustvo Šaćirija. On je pre meča govorio da se ne plaši navijača Zvezde i da će doći u Beograd, međutim sad je promenio ploču.

JEDVA JE ČEKAO PAUZU: Mičel Donald je odmah došao na Marakanu, a ONO što je uradio baciće Delije u trans (FOTO)

U Beogradu je veoma vrela atmosfera, svi bi me jurili i zato je bilo bolje da ostanem kod kuće. Trener Klop je dobro znao šta bi moglo da se dogodi, a želeo je da se koncentriše isključivo na fudbal. Ispostavilo se da je odluka da ne idem u Beograd bila na mestu. Trenirao sam u Liverpulu i bio sam spreman za sledeću utakmicu. Bilo je neophodno da pokažemo reakciju na poraz od Zvezde i to smo i uradili - poručuje krilni napadač Liverpula.

Fudbaler Zvezde Marko Gobeljić kaže da mu je donekle žao što Šaćiri nije bio u Beogradu, da oseti vrelinu "Marakane".

- Ne znam da li je Šaćiri imao razloga za strah, on najbolje zna. To da bi ga sačekala vrela atmosfera, to je tačno! Meni je s jedne strane krivo što nije došao da oseti kako je to igrati na punoj "Marakani" - kaže Gobeljić za Informer

Šaćiri je navukao gnev srpskih navijača provokacijama na Mundijalu, kada je gol protiv Srbije proslavio pokazujući albanskog orla. Gobeljić kaže da je, kad se to ima u vidu, možda i bolje što je nepromišljeni reprezentativac Švajcarske ostao kući.

- Da je Šaćiri došao možda bi, ne daj bože, bilo nekih problema. Svesni smo svi šta je uradio na Svetskom prvenstvu i da se pojavio u Beogradu, utakmica bi možda imala drugačiji tok. Ovako se sve odlično završilo po nas. Mi smo pobedili, a siguran sam da su njemu saigrači preneli kakav je osećaj igrati na našem stadionu - podvlači Gobeljić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.