GOBELJIĆ GESTOM IZNENADIO KAĆU GRUJIĆ Odmah je reagovala, SVI SU VIDELI šta je doneo! Opet je u žiži (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 18:41

GOBELJIĆ GESTOM IZNENADIO KAĆU GRUJIĆ Odmah je reagovala, SVI SU VIDELI šta je doneo! Opet je u žiži (FOTO)

Jako lepo.

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uživaju u emotivnoj vezi i ne kriju svoju ljubav iz dana u dan.

Gobeljić je pre desetak dana bio na velikom udaru nakon slabe partije u dresu Crvene zvezde i krivice za ispadanje od Milana u Ligi Evrope. U nedelju je opet bio u žiži, ali iz znatno lepšeg razloga, naime imao je asistenciju na meču svog kluba protiv Čukaričkog.

Zvezda je sve karte bacila na ABA ligu, a da bi u plej-of ušla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s prvog mesta mora da pobeđuje – večeras (21.00) gostuje u Splitu, a kvota da će crveno-beli slaviti s više od 9,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Split – Zvezda.

Da dodatno popravi Gobeljićev imidž u javnosti pobrinula se Kaća Grujić svojom reakcijom na društvenim mrežama. Ona je objavila na Instagramu fotografiju divnog buketa cveća i dva medvedića.

Označila je fudbalera na svom statusu i time pokazala da joj je on ukazao znak pažnje na Dan žena i darovao ove divne ruže i igračke.

Ljubav "cveta", što bi se reklo...

BONUS GALERIJA:

Pogledajte neka od najlepših izdanja Kaće Grujić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.