GOAT SA JAREĆOM BRADICOM: Novak OTKRIO ko ga NATERAO da se ne brije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 14:33

GOAT SA "JAREĆOM" BRADICOM: Novak OTKRIO ko ga "NATERAO" da se ne brije

Ima i nekih rutina kojih se pridržava.

Srspki tensier Novak Đoković je pustio bradu tokom trajanja ovog Vimbldona. Pa je tako sa "jarećom" brade, dobio pitanje od srpskih novinari pitali da li to ima veze sa GOAT statusom ili nekim sujeverjem.

- Imao sam ranije sujeverja, sada nemam uopšte. U prvoj fazi moje karijere sam morao da se brijem... Mada, dok mi je đed još bio živ, on bi me opominjao da se obrijem. Sada sam pustio bradu jer žena kaže da mi lepo stoji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moram da slušam ženu, kažu da je to recept za srećan i dug život. Skratiću je malo, moram - kazao je Novak.

Ipak, ima nečeg čega se pridržava.

- Imam rutine, ali nemam sujeverja poput toga da moram da spavam uvek na određenoj strani kreveta, mada se trudim da mi glava bude okrenuta ka istoku ili ka severu, to je bitno, ali sve ostalo, ništa nemam - naveo je Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.