GNEV GA OBUZEO KAO NIKAD: Ovako je Jokić reagovao kad su mu POGODILI ŽENU U GLAVU! Poludeo i OVO uradio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 20:07

GNEV GA OBUZEO KAO NIKAD: Ovako je Jokić reagovao kad su mu POGODILI ŽENU U GLAVU! Poludeo i OVO uradio (VIDEO)

Zaista nepotreban momenat.

Vrlo neprijatna scena viđena je na proslavi u Denveru pošto je supruga Nikole Jokića, Natalija, pogođena limenkom u glavu od strane navijača koji stoje sa jedne i druge strane ulice.

Verovatno nije bilo namere, ali ju je limenka direktno pogodila u lice, što je odmah razljutilo Nikolu koji je mračnim pogledom tražio počinioca i približio se svojoj ženi nekoliko da vidi da li je dobro.

Ostali u vozilu su počeli da pokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << palac dole i da sugerišu navijačima da to više ne čine.

Nikola Jokic wife struck by flying object at championship parade #Denver #NBA #Championshipparade pic.twitter.com/OgRQ2YMApi

— S.Smith07 (@smith07_s) June 15, 2023

Vrlo blizu je bila i njihova ćerka Ognjena koja je srećom izbegla ovaj momenat.

Sve događaje sa parade pratite OVDE.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nurija, žena Ćavija Ernandeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.