GLUPI FUDBALERI: Vranješ OBJASNIO sve o tome

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUPI FUDBALERI: Vranješ OBJASNIO sve o tome

On definitivno nije jedan od tih.

Vreme u izolaciji tokom pandemije korona virusa svako provodi na drugačiji način, ali vreme se mora popuniti nekako. Tako je i fudbaler Ognjen Vranješ odlučio da ispriča zašto fudbalere bije glas da su glupi.

- Zato što 95 odsto fudbalera ima isti stil, oblači se isto, juri iste devojke, ima ista kola. Ima dosta igrača koji nisu obrazovani, koji ne znaju da sastave dve rečenice. Isto kao i ja, ceo život juriš loptu, tučeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i boriš. Tome si bio posvećen, nisi bio posvećen knjizi. Nisi pročitao 100 ili 1000 knjiga kao neku ljudi. Realno neću ja da se pravim pametan, vidiš i ja kad dajem intervju kako pričam a kako priča neki obrazovani čovek - zaključio je Vranješ tokom uživo uključenja na Instagramu.

On trenutno nastupa za AEK, kao pozajmljen igrač Andrelehta i najavio je da će se na leto vratiti u Belgiju jer sa ovim klubom ima ugovor na još dve godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.