Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 15:22

GLEDAO GA JE KAO MLAĐEG BRATA: Džordan predstavlja Kobi Brajanta na posthumnom prijemu u Kući slavnih

Veliki gest najboljeg svih vremena.

Kobi Brajant biće posthumno primljen u Kuću slavnih u Springfildu u maju, a na svečanosti će ga predstavljati legendarni Majkl Džordan, po mnogima najbolji košarkaš svih vremena.

Zvezda želi duplu krunu koju dugo čeka, prvenstvo je praktično rešila, a u polufinalu Kupa je danas (17.00) očekuje duel s Radnikom iz Surdulice, koga je pre nekoliko dana u ligi jedva pobedila sa 2:1. Kvota na keca je 1,07, a na Sigurnu pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (trijumf bez primljenog gola) Zvezde 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnik.

- Kada je Kobi umro, umro je i deo mene. Obećavam vam da ću se svakog dana truditi da se očuva uspomena na njega i da ljudi znaju da sam imao mlađeg brata, kome sam želeo da pomognem na svaki mogući način - rekao je Džordan na komemoraciji u Stejpls centru.

Zbog pandemije koronavirusa ceremonija za generaciju 2020 u Springfildu je otkazana. Pored Brajanta, u Kuću slavnih su ušli Tim Dankan, Kevin Garnet i Tamika Kečings, nekadašnja zvezda WNBA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.