GLEDAJU I NE VERUJU: Jović nakon novog gola primio poruke saigrača iz Reala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 14:51

GLEDAJU I NE VERUJU: Jović nakon novog gola primio poruke saigrača iz Reala (FOTO)

Treći u nizu.

Srpski reprezentativac Luka Jović koji od skora povratnik u Nemački Ajntrahta Beleži novi uspon u karijeri. Na tri utakmice i ukupno 76 minuta na terenu postigao je tri gola i to je više nego za godinu i po dana i 1014 minuta u dresu madridskog Reala, za koji je dva puta bio strelac. Ovo je posebno obradovali njegove saigrače u kraljevskom klubu koji su mu se obratili na društvenim mrežama.

Iako je rezultatski meč protiv Arminije u ovom kolu Bundeslige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio rešen, a Jović šansu dobio u završnici, 23-godišnji napadač je novim golom "začinio" ubedljivu pobedu Ajntrahta u Bilefeldu (5:1).

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

Nakon svog trećeg gola u drugom mandatu u Frankfurtu, Jović se oglasio na Instagramu:

- Još jedna velika utakmica i pobeda za Ajntraht, kratak je bio Jović, ali i tako je bilo dovoljno da mu se jave doskorašnji saigrači iz Madrida.

Na njegovu objavu reagovali su Realovi Brazilci – Vinisijus Žunior i Kazemiro, čestitajući mu na novom golu. Dok je Vinišijus stavio oznaku "top", Kazemiro je stavio emotikon vatre, aludirajući na sjajnu formu Srbina.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.