GLEDAĆE SAMO NJEGA: Poznat RAZLOG zbog koga Murinjo dolazi u Podgoricu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAĆE SAMO NJEGA: Poznat RAZLOG zbog koga Murinjo dolazi u Podgoricu (FOTO)

Portugalac želi da ga dovede u Mančester.

Mnoge je iznenenadila informacija koju je obelodanio selektor Srbije Mladen Krstajić, da će meč trećeg kola Lige Nacije,  u Podgorici između "dva oka u glavi" pratiti Žoze Murinjo, menadžer Mančester junajteda.

BIĆE GLAVNA FACA U PODGORICI: Nećete verovati ko dolazi da gleda Orlove u Crnoj Gori (FOTO)

TADIĆ U STAROJ PAZOVI: Žao mi je što Crna Gora nije otišla na SP, faliće im Jovetić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Savić (FOTO)

Specijalni će utakmicu između Crne Gore i Srbije pratiti u društvu Nemanje Matića koji zbog povrede nije u stanju da pomogne Orlovima.

VEST GA ZATEKLA NA KOSOVU: Evo kako je Nemanja reagovao kad je čuo da je pozvan u reprezentaciju (FOTO)

Ipak, kako se saznaje, Žoze Murinjo, ne dolazi samo da bi gledao duel komšija i ljutih rivala, već da bi pratio potencijalno pojačanje Mančester Junajteda.

Pik Đavola i Murinja je mladi defanzivac Orlova Nikola Milenković. Četa sa Old Traforda planira da u zimskom prelaznom roku znatno pojača poroznu odbranu i dovede čak dva defanzica.

Nikola Milenkovic shrugs off interest from top teams. " #Fiorentina is the ideal club" https://t.co/oqYEmBgAc4 #Serbia #Juventus #FCIM #MCFC #MUFC pic.twitter.com/Rq4mTdQMGk

— footballitalia (@footballitalia) September 29, 2018

Jedan od njih gotovo izvesno biće Milenković koji sjajnim igrama u dresu Fjorentine privukao pažnju brojnih ekipa, naročito sa Ostrva.  Đavoli ne žele ništa da prepuste slučaju, jer je za Nikolu takođe zainteresovan i Mančestzer Siti.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.