GLAZER OTEŽAO POSAO ŠVAJCARCIMA: Remi protiv Izraela!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 00:47

GLAZER OTEŽAO POSAO ŠVAJCARCIMA: Remi protiv Izraela!

Imali kartu za Nemačku, ali...

Fudbaleri Izraela remizirali su kao nominalni domaćini u Felčutu rezultatom 1:1 sa ekipom Švajcarske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Izabranici Murata Jakina poveli su u 36. minutu golom Rubena Vargasa, pa se u tim trenucima činilo da će "sajdžije" overiti plasman na EP.

Hladan tuš za goste usledio je u samom finišu meča, igrao se 88. minut kada je Šon Vajsman šokirao Švajcarsku i poravnao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultat koji se do kraja meča nije menjao.

Posebno se istakao i golman Crvene zvezde Omri Glazer koji je sa šest odbrana uspeo da pomogne svojoj ekipi da sačuva makar teorijsku nadu u plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine.

Švajcarska je u grupi I prva sa 16 bodova koliko ima i Rumunija na drugom mestu zbog gol-razlike, dok je Izrael treći sa 12.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.