GLAZER: Jedva čekam da osetim atmosferu koju prave navijači Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 16:09

GLAZER: Jedva čekam da osetim atmosferu koju prave navijači Zvezde

Izraelac spreman za meč protiv Fiorentine.

Golman Crvene zvezde Omri Glazer rekao je za klupski sajt da jedva čeka prijateljsku utakmicu protiv Fiorentine i duele u Ligi šampiona na stadionu Rajko Mitić da bi osetio i doživeo fenomenalnu atmosferu koju prave navijači šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

 - Osećam se sjajno u Zvezdi, svi su me od prvog dana lepo dočekali i prihvatili, tako da se zaista radujem što sam došao. Mogu slobodno da kažem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam se već prilagodio na klub, šefa stručnog štaba Baraka Bahara dobro poznajem, a i adaptacija je bila olakšana od strane fantastičnih saigrača koji su me dočekali u Zvezdi. Svestan sam veličine kluba, istorije, i znam da se u Zvezdi samo pobede računaju, a ja sam gladan da ih ostvarujemo, svi zajedno - počeo je Izraelac razgovor za klupski sajt.

Glazer je posebno uzbuđen zbog prijateljske utakmice protiv Fjorentine na kojoj se očekuje pun stadion.

 - Uzbuđen sam zbog meča sa Fiorentinom, biće to pravi test za Ligu šampiona, pošto smo protiv Zenita i Fenerbahčea pokazali kvalitet i savladali ih. Priliku da potvrdimo dobar rad u Rusiji imaćemo već protiv italijanskog velikana, a lično sam uzbuđen što ću konačno braniti pred Zvezdinim navijačima. Gledao sam snimke kakvu atmosferu prave i zaista ne mogu da dočekam da ih upoznam, a siguran sam da će biti pune tribine, kao i na otvaranju Superlige, koje je vrlo važno - dodao je Glazer.

Svestan je Glazer da je Zvezdina publika uvek 12. igrač i zbog toga veruje da će ih u svakom meču bodriti.

 - Kao što rekoh, znao sam o Zvezdi mnogo toga i pre nego što sam došao, i poznato mi je da su navijači vrlo važan faktor. Atmosfera koju prave, pune tribine, jedva čekam da to osetim, a verujem da će zvezdaši biti tu na svakoj utakmici, kako u Ligi šampiona, tako i u domaćem prvenstvu. Znam i da su prodaji sezonske ulaznice, te bih ovom prilikom pozvao navijače da na vreme obezbede svoja mesta i prisustvuju fantastičnim utakmicama koje nas sve zajedno očekuju. Mi ćemo dati sve od sebe da na terenu opravdamo njihovu podršku - zaključio je Glazer.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.