GLAVOBOLJA ZA SOLSKJERA: Poraz Junajteda pred meč sa Partizanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLAVOBOLJA ZA SOLSKJERA: Poraz Junajteda pred meč sa Partizanom

Sve su dalje od vrha tabele.

Mančester junajted u lošem raspoloženju dočekaće meč sa Partizanom u Ligi Evrope, koji je na programu za pet dana, u četvrtak. Izabranici Olea Gunara Solskjera ponovo su razočarali u domaćem šampionatu i izgubili su na gostovanju od Bornmuta 1:0 u 11. kolu Premijer lige.

Ovo im je već četvrti poraz u jedanaest odigranih utakmica. Pobedonosni gol za "trešnjice" postigao je King u 45. minutu. Smit ga je pronašao, odbrana Junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je reagovala veoma loše i King je savladao De Heu.

Imao je Junajted posed i više šuteva ka golu Remsdejla, ali izostala je realizacija.Mančester ima svega 13 bodova, dok je Bornmut šesti sa tri više.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda navijačica Lacija Ana Falki.

Buonanotte ai sognatori... #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 26. Окт 2019. у 3:36 PDT

Che dire.... finalmente la mia Lazio mi da grandi soddisfazioni!!!! Due di seguito... #sempreforzalazio #nonmollaremai #sslazio @official_sslazio #imieiattimi #annafalchi #lazio

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 30. Окт 2019. у 2:53 PDT

Cucù? Chi si cela dietro lo specchio? Sono io, ma se volete scoprire qualcosa in più di me, sintonizzatevi su @raiunofficiall a I SOLITI IGNOTI con il mitico @giovanna_e_amadeus #isolitiignoti #amadeus #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 5. Окт 2019. у 11:41 PDT

W il rosso @ferrari @charles_leclerc #formula1 #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 8. Сеп 2019. у 10:55 PDT

Finalmente si va a nanna, buonanotte ai sognatori...#imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 13. Мај 2019. у 1:16 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.