GLAVOBOLJA ZA RADONJIĆA: Tandem PRESKAČE Olimpijakos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 19:33

GLAVOBOLJA ZA RADONJIĆA: Tandem PRESKAČE Olimpijakos!

Crveno-beli oslabljeni čekaju Pirejce.

KK Crvena zvezda u 14. kolu Evrolige dočekuje Olimpijakos (četvrtak, 19), a stručni štab srpskog i regionalnog šampiona ponovo se suočio sa problemima.

Samo nekoliko dana imao je trener Dejan Radonjić sve igrače iz rostera na raspolaganju, dok je već za meč protiv Pirejaca dobio nove "otkaze".

Naime, Eron Vajt neće igrati u duelu sa grčkim velikanom, iako je ušao u trenažni proces i već je upisao određenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minutažu prethodne nedelje. Ipak, okršaj protiv Cibone je ispratio samo sa tribina, što će biti slučaj i u četvrtak sa Olijem.

Novi problem za Radonjića nastao je izostankom Ostina Holinsa, Amerikanac nije trenirao od duela sa Zagrepčanima, jer ima temperaturu i malaksao je, ali dobra vest je da nije reč o koronavirusu.

Podsetimo, Zvezda je u 13. rundi savladala Zenit u Sankt Peterburgu vratila nadu da se do kraja ligaškog dela Evrolige bori za mesto u plej-ofu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.