GLAVOBOLJA ZA OBRADOVIĆA: Povreda NAJBOLJEG igrača crno-belih na OPROŠTAJU Veličkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 20:03

GLAVOBOLJA ZA OBRADOVIĆA: Povreda NAJBOLJEG igrača crno-belih na OPROŠTAJU Veličkovića

Nije dobro.

Legenda Partizana i srpske košarke Novica Veličković odlazi u igračku penziju. Prijateljsku utakmicu igraju njegov Partizan i Anadolu Efes, a oko terena je dosta nekadašnjih saigrača legendarnog kapitena crno-belih.

Na samom početku na velikom ekranu puštena je izjava Dušana Ivkovića, koji je preminuo u četvrtak, a potom je u njegovu čast održan minut ćutanja.

Inače, u Areni je oko 15.000 gledalaca i svi su, pa čak i novinari i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delegati za zapisničkim stolom, u majicama sa likom Novice Veličkovića.

Ipak, nije sve dobro za Partizan. U 14. minutu meča se povredio Alen Smailagić. Uz pomoć lekara je hramljući otišao na klupu. Ne zna se stepen povrede, ali svakako da je ovo loša vest za Obradovića budući da se Smailagić nametnuo kao jedan od vođa ovoga tima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.