GLAVOBOLJA ZA MISTERA: Veljko DEFINITIVNO van stroja, Falčineli NE TRENIRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 10:55

GLAVOBOLJA ZA MISTERA: Veljko DEFINITIVNO van stroja, Falčineli NE TRENIRA

Maler za malerom.

Kako se bliži duel sa Milanom, trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, ima sve više kadrovskih problema. Strategu crveno-belih teško je pala vest da u dvomeču sa Rosonerima neće moći da računa na Veljka Nikolića.

Mladi vezista je na treningu u sredu povredio skočni zglob i tek danas, posle dodatnih pregleda, biće poznata tačna dijagnoza, ali ono što je izvesno čeka ga pauza od nekoliko nedelja.

Međutim, problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Nikolićem, nije jedini sa kojim se suočava Dejana Stankovića.

Nekoliko dana van stroja je i prvi napadač tima Dijego Falčineli. Italijan se na povredu požalio dan uoči gostovanja Novom Pazaru, otuda je šansu na prolećnoj premijeri dobio Milan Pavkov. Falčinelijeva povreda nije teška, radi se o blagim bolovima u primicaču, kao posledici loših terena za trening u Srbiji. Posebno, posle odličnih uslova kakve su crveno-beli imali tokom rada na turskom primorju.

Dijego Falčineli je prethodnih dana radio u teretani. Nije izlazio na teren sportskog centra u Staroj Pazovi, gde crveno-beli obavljaju pripreme za gostovanje Radničkom u Nišu. Sve je izvesnije da će napad srpskog šampiona na Čairu ponovo predvoditi Milan Pavkov, jer u redovima Crvene zvezde neće želeti bilo šta da rizikuju.

Crveno-beli će posle treninga u petak krenuti put Niša. Očekuje se da Dejan Stanković protiv Radničkog isproba određene taktičke varijante za duel protiv Milana. Možda će čak i otkriti hoće li Rosonerima suprotstaviti formaciju sa trojicom štopera. Ulogu mladog Nikolića trebalo bi da preuzme Gelor Kanga.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Eleni Petrulaki, supruga Ilije Ivića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.