”GLADAN SAM USPEHU NA GREND SLEMU”: Prva Đokovićeva izjava pred Vimbldon!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 18:52

”GLADAN SAM USPEHU NA GREND SLEMU”: Prva Đokovićeva izjava pred Vimbldon!

Pomenuo i Alkaraza...

Srpski teniser Novak Đoković obraća se medijima pred nastup na Vimbldonu.

Đoković nastup i odbranu titule na trećem grend slemu počinje u ponedeljak od 14:30 časova, kada će na megdan izaći argentinskom teniseru Pedru Kaćinu.

- Osećam se sjajno. Uvek je čast i privilegija biti ovde. Imao sam mnogo uspeha ovde. Uzbuđen sam pred početak Vimbldona", rekao je Đoković.

Upistan je i Karlosu Alkarasu, najvećem izazivaču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Londonu,

- Uvek je neko. Karlos je sjajan momak, zreo za 20-godisnjaka. Ispisao je istoriju tako mlad. Sjajan karakter ima. Impresivan ima tim. Ferero je odličan mentor. Uvek nalazim ekstra motivaciju na Grend slemu. Nema neke razlike. Znam šta treba da uradim. Trudim se da dođem u najbolje stanje za mečeve.

Srpski teniser je na Rolan Garosu ispasao istoriju osvajanjem 23. grend slema.

- Ne osećam se opuštenije. Gladan sam uspeha na grend slemovima. Ako sam uvek sposoban da se borim na ovom nivou, sve je u redu. Posle RG sam se pripremao za Vimbldon, provodio sam vremena sa porodicom. Ovo je novi slem, to je život profesionalnog tenisera. Ponosan sam što sam u ovoj poziciji. Pokušavam da iskoristim svaku priliku u ovoj fazi karijere - rekao je Đoković i dodao:

- Nikad nisam igrao na travi pre 17. godine, ali Vimbldon mi je uvek bio cilj. Dobro mi je išlo od tada. Vremenom sam popravljao igru. Trava nije baš najbolja za igranje. Morao sam da učim, trava je najneobičnija podloga. Potrebno je vreme da se naviknete, ali u poslednjih 10 godina sam se adaptirao. Rezultati to govore. Nisam igrao Kvins ali kad god dođem ovdebtrudim se da podignem nivo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.