GFL Čačak:Remi Čačka 94 i Keja

Izvor: FudbalSrbija.net, 30.Sep.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GFL Čačak:Remi Čačka 94 i Keja

30.09.2014.Miloš Teofilović

U subotu i nedelju odigrani su mečevi sedmog kola Gradske lige Čačka.Morava je u Katrzi sa 6:0 savladala Prijatelje, Strelac je bio bolji od Premeće, dok je Vujan savladao Zadrugar. Budućnost je u Stančićima savladala Lugove, a pobednika nije bilo u meču između Čačka 94 i Keja.Polet iz Goričana nije došao u Mojsinje na duel sa domaćom Moravom, a zbog vode na terenu u Rakovi meč između Rakove i BIP-a je odložen.

Rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << VII kola GFL-Čačka:

Zadrugar-Vujan 1:3

Čačak 94-Kej 1:1

Morava-Prijatelji 6:0

Premeća-Strelac 0:2

Budućnost-Lugovi 2:1

Morava (M)-Polet 3:0 (PF)

Rakova-BIP, odloženo

Planinac, slobodan

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Gal i Kmezić srušili lidera, poraz Jedinstva i Partizana

Izvor: 025info.rs, 30.Sep.2014

Za vikend su odigrani mečevi 5. kola Međuopštinske fudbalske lige Sombor-Apatin-Kula-Odžaci...Jedinstvo je na Ribarevu poraženo od Crvenke rezultatom 3:1, sonćanski Dinamo je na domaćem terenu savladao Jedinstvo iz Koluta sa 2:0, dok je kupusinski Partizan poražen na gostovanju u Aleksa Šantiću...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.