GEST KOJI SE NEĆE NIKAD ZABORAVITI Ražnatović se javno zahvalio Stivu Keru i Golden Stejtu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 20:17

"GEST KOJI SE NEĆE NIKAD ZABORAVITI" Ražnatović se javno zahvalio Stivu Keru i Golden Stejtu

Potez vredan poštovanja.

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović oglasio se povodom dolaska trenera Golden Stejt Voriorsa Stiva Kera na sahranu Dejana Milojevića.

Amerikanac je sa stručnim štabom stigao u Beograd da oda poslednji pozdrav Milojeviću, koji mu je tri godine bio pomoćnik u Voriorsima.

Ražnatović se putem Instagrama zahvalio Keru.

- Jedan od najtrofejnijih NBA trenera Stiv Ker, kao i mnogobrojni članovi Golden Stejt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Voriors organizacije, prevalili su ogroman put, kako bi danas u Beogradu odali poslednju poštu prijatelju i kolegi, našem Dejanu Milojeviću! Zadržaće se u Beogradu svega dvadesetak sati, i propustiće važan meč u Solt Lejk Sitiju, upravo u gradu, u kome je Dejan preminuo. Gest, koji izaziva veliko poštovanje i gest koji niko od nas kojima je Dejan bio drag u srcu neće nikada zaboraviti! Ništa ne može da promeni tragediju koja se desila, ali će se Dekijeva američka i evropska košarkaška porodica potruditi da mu slava bude i ostane večna - napisao je Ražnatović.

A post shared by Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Milojević je preminuo 17. januara od posledica srčanog udara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.