GENT JE PRECENJEN, NIVO SU ČUKARIČKOG I TSC-A: Ne libi se da spusti Belgijance na zemlju, crno-beli mogu do PRVOG MESTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 18:27

GENT JE PRECENJEN, NIVO SU ČUKARIČKOG I TSC-A: Ne libi se da spusti Belgijance na zemlju, crno-beli mogu do PRVOG MESTA

Jake reči Gorana Stevanovića.

FK Partizan u četvrtom kolu Lige konferencija gostuje ekipi Genta u Belgiji. Uoči ovog duela nekadašnji fudbaler i trener Partizana Goran Stevanović dao je prilično optimističku izjavu za TV Arena sport.

Sećamo se da je Gent pre 14 dana slavio u Humskoj sa 1:0, ali Stevanović smatra da je realan odnos snaga drugačiji, u korist Partizana, uz nadu da će crno-beli to i potvrditi.

- Imam utisak da je Gent precenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da smo ih previše respektovali u prvom poluvremenu meča u Beogradu. Oni jesu dobar tim, kvalitetan i fizički jak, ali ne mislim da su bolji, od recimo Čukaričkog ili TSC. Partizan mora da odigra svoju igru, onako kako je to činio u drugim delu meča na našem stadionu i zaista imamo razloga da se nadamo uspehu - izjavio je Stevanović.

Takođe, Stevanović očekuje i da Partizan završi grupnu fazu takmičenja na prvom mestu na tabeli.

- Partizan igra takmičarski, ostvaruje dobre rezultate i zaista mislim da ima kvalitet da osvoji prvo mesto u grupi Lige konferencija. Pokazao je to tokom svih ovih utakmica i verujem da će to potvrditi na večerašnjem gostovanju u Gentu - izjavio je Stevanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.