GDE SI SADA, LEPTIRICE MOJA: Najlepšoj fudbalerki POZNATI kolega ponudio 100 000 evra, za noć, nije je zadovoljio

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 13:06

"GDE SI SADA, LEPTIRICE MOJA": Najlepšoj fudbalerki POZNATI kolega ponudio 100 000 evra, za noć, nije je zadovoljio

Moraće još malo da uštedi, pa da je ponovo upita.

Najpopularnija fudbalerka na svetu, Švajcarkinja Ališa Leman, otkrila je da je od jednog kolege dobila ponudu koja je prilično šokirala, ali ne zbog same ideje, već zbog cifre.

Lepu fudbalerku na Instagramu prati preko 15,5 miliona ljudi, važi za jednu najatraktivnijih sportiskinja, a svi bi želeli da se nađu u njenom društvu.

Nedavno je otkrila da je od fudbalera, kojeg nije htela da imenuje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobila nemoralnu ponudu.

- Bila sam u Majamiju, mom omiljenom mestu. Upoznala sam prijatelje u jednom klubu tamo. Poruka je bila od nekog veoma poznatog. Već smo se sreli, ali ne lično. Bili smo na istom događaju - opisala je Lemanova koja je otkrila detalje ponude.

- Platiću 100.000 evra da provedeš noć sa mnom.

Reprezentativka Švajcarske nije ni razmišljala o tome.

- Nema šanse! Pa ipak: samo 100.000??? Naravno da nisam odgovorila, bilo je suludo - rekla je Ališa, koja je u prvi plan istakla da je cifra mala, ali nam nije rekla zadovoljavajuću cenu.

Podsećamo, Ališa je nedavno na sebe privukla veliku pažnju kada je objavila sliku, gde se na njenoj zadnjici vidi tetovaža leptirice.

A post shared by Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.