Izvor: HotSport.rs, 05.Nov.2016, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE JE LOPTA, GOLMANE? Još jedan evrogol Adema Ljajića! (VIDEO)

Adem Ljajić nastavlja sa sjajnim partijama u dresu Torina.
U toku je utakmica italijanske Serije A između Torina i Kaljarija. ‘Bikovi’ vode sa 4:1, a jedan od četiri pogotka za tim Siniše Mihajlovića postigao je srpski vezista Adem Ljajić.
Potencijalni srpski reprezentativac je uzeo loptu na boku, poveo je ka sredini i uputio udarac sa ivice šesnaesterca, toliko neugodan da golman gostujućeg tima nije mogao da proceni putanju lopte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Osim gola, Ljajić je zabeležio i jednu asistenciju!

The post GDE JE LOPTA, GOLMANE? Još jedan evrogol Adema Ljajića! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A: Ljajić u seriji, Mihini "bikovi" razbili Kaljari

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2016

Za Adema Ljajića nema mesta u reprezentaciji Srbije, ali levonogi vezista nastavio je golgetersku seriju u dresu Torina. "Bikovi" su na svom stadionu razbili Kaljari 5:1, u prvom meču 12. kola Serije A...Nekadašnji igrač Partizana, Fiorentine, Rome i Intera je postigao drugi gol za Torino u 11. minutu....

Nastavak na Vesti-online.com...

Goropadni Ljajić i društvo najefikasniji u Kalču

Izvor: Mondo, 05.Nov.2016

Torino Siniše Mihajlovića s lakoćom slavio protiv Kaljarija 5:1 i sa 27 postignutih golova postao najefikasnija ekipa Serije A nakon 12 kola. Jubilej srpskog stručnjaka - 200. utakmica na klupi tima sa "Čizme"...Foto: Guliver/Getty Images/Pier Marco Tacca Siniša Mihajlović..Torino ne odustaje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.