GAZI SVE PRED SOBOM: Đere u četvrtfinalu Kicbila

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 17:43

GAZI SVE PRED SOBOM: Đere u četvrtfinalu Kicbila

Nova pobeda Lasla.

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale turnira u Kicbilu posle pobede nad Brazilcem Tijagom Selbot Vajldom (7:6(5), 6:3).

U prvom setu su oba igrača bila sigurna pri svom servisu, pa nismo videli nijedan brejk i sve je rešeno u taj-brejku. Za razliku od ostatka seta, 13. gem je obilovao mini-brejkovima i preokretima.

Srbin je bio prisebniji i skoncentrisaniji u ključnim momentima i sa 7:5 rešio ovaj deo igre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svoju korist.

Nastavak je počeo odlično za Lasla pošto je napravio brejk već na startu drugog seta. Brazilac je imao priliku da se vrati u petom gemu kada je imao tri vezane brejk loptu, ali se Đere nekako izvukao i poveo sa 4:1.

Naredni servis gem Đerea je takođe doneo priliku za Sejbot Vilda, ali je ponovo propustio šansu i tu je bio kraj njegovima nadanjima. Laslo je uspeo da privede meč kraju i plasira se u narednu rundu, a tamo ga čeka bolji iz duela Kaćin-Ramos.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.