GAZDA PANATINAIKOSA OPLEO PO MIROTIĆU: Svima je govorio isto...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 08:38

GAZDA PANATINAIKOSA OPLEO PO MIROTIĆU: Svima je govorio isto...

Na kraju je završio u Milanu.

Prvi čovek grčkog Panatinaikosa Dimitris Janakopulos u opštinom intervjuu za grčki SDNA imao je šta da kaže o slučaju Nikola Mirotić.

Iskusni košarkaš ovog leta bio je najtraženije ime na košarkaškoj pijaci, a povezivan je sa skoro svim evroligašima, bio je i želja PAO, a između ostalog odbio je ponudu Partizana i navodno na kraju dogovorio saradnju sa milanskom Olimpijom.

- U jednom trenutku sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričao sa njim i imali smo dobar razgovor. Čuli smo se telefonom jedne noći. Pokazao mi je koliko je voleo Grčku. Kada smo prekinuli, rekao sam da ne vidim način da Mirotić ne dođe u Panatinaikos. A onda sam saznao da je i drugim timovima govorio isto - rekao je Janakopulos.

Panatinaikos nije angažovao Mirotića, ali je doveo čak 12 vrhunskih pojačanja. U Atinu su stigli Luka Voldoza, Matijas Lesor, Kostas Adetokumbo, Dinos Mitoglu, Dimitros Moraitis, Kostas Slukas, Džerijan Grant, Janis Papapetru, Kajl Gaj, Huančo Ernangomez, Aleksander Balcerovski i Svjetoslav Mihaljuk. 

Cilj je osvajanje Evrolige...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.