GAUDLOK NIJE JEDINI: Nova ZVER iz SAD u žiži Partizanove TRANSFER sezone! Rat sa rivalom iz ABE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 21:38

GAUDLOK NIJE JEDINI: Nova ZVER iz SAD u žiži Partizanove TRANSFER sezone! Rat sa rivalom iz ABE

Zahuktava se...

Američki košarkaš Eldžin Kuk nalazi se na radaru Partizana, međutim, stara priča oko dolaska Endrjua Gaudloka među crno-bele ponovo je "podgrejana".

Kuk je posle odlaska iz Cedevite irgao za Avtodor, u januaru je potpisao za Uniks, a sada je slobodan igrač.

Sa druge strane Gaudlok je promenio veliki broj klubova, a oprobao se i u NBA ligi, tačnije u ekipi Hjuston Rokitsa. Prošle sezone je nastupao za Veneciju, ali se brzo rastao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Italijanima. Ovu vest potvrdio je košarkaški novinar Kris Harper.

- Eldžin Kuk se nalazi na raskrsnici između Partizana i Mornara. Partizan takođe želi i Endrjua Gaudloka koji je napustio Veneciju - otkriva Harper.

Ostaje nam da vidimo za koju opciju će se crno-beli odlučiti...

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.