GATUZO U PROBLEMU: Plaše ga OTKAZOM i pominju Beniteza

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 16:11

GATUZO U PROBLEMU: Plaše ga OTKAZOM i pominju Beniteza

Ultimatum treneru Napolija.

Đenaro Gatuzo dobio je ultimatum  od deset dana da pokrene Napoli, kako bi sašuvao svoj posao, prenosi „Gazeta delo Sport“.

Predsednik Aurelio De Laurentis poslao je ultimatum Gatuzu. Napoli trenutno igra loše, zauzima šestu poziciju u prvenstu i zaostaje devet bodova za vodećim Milanom.

Za dva dana Napoli očekuje duel u Kupu Italije, a protivnik je ekipa Specije. Za vikend Napolitanci igraju sa Parmom na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << „San Paolo“, a sedam dana kasnije gostuju Đenovi.

Bos Napoli Hubungi Rafael Benitez, Bagaimana Nasib Gennaro Gattuso https://t.co/o1Yox7QoVv

— VIVAbola (@VIVAbola) January 26, 2021

„Korijere delo Sport“ navodi da predsednik Napolija, Aurelio De Laurentis već spremio zamenu za Gatuza, a reč je o Rafaelu Benitezu.

Zvezda danas (17.00) igra na gostovanju na kojem nikad nije pobedila u Evroligi – protiv Efesa u Istanbulu. Tradicija, ali i trenutne pozicije na tabeli ukazuju ko je favorit, kao i kvote: kec je 1,20, a dvojka na Zvezdu čak 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes – Zvezda

Španac je vodio Napoli od 2013. do 2015. godine, a trenutno je slobodan, pošto je pre nekoliko dana prekinuo saradnju sa kineskim Dalijenom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.