GATUZO JE MALO NERVOZAN: Rekao novinaru da odje.e… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GATUZO JE MALO NERVOZAN: Rekao novinaru da odje.e… (VIDEO)

Nekadašnji reprezentativac Italije i legenda Milana Đenaro Gatuzo ‘malo’ je pogubio nerve kao trener grčkog OFI-ja. Posle dve pobede i dva poraza naišao je na kritike na konferenciji za štampu, koje nije mogao da istrpi.

- OFI nije Real Madrid, niti Barselona. OFI je mali klub sa mnogo problema – počeo je Gatuzo priču, nastavio sa novčanim problemima sa kojima se susreću, pa i opsovao…
- Želim da moji igrači igraju mu..ma i srcem. Za mene bi bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << isuviše lako da odem. Ja ostajem ovde! Ne plačem kod kuće što nemamo novca, mnogi klubovi u Evropi nemaju para. Nije tačno da igrači ne igraju jer nisu dobili plate. Odj..i, to nije istina! Nisam učio školu da budem nastavnik, nego menadžer. Nekad je dobro, nekad je sr..e - kaže Italijan.

hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Pratiš li fudbal…


MILIČIĆ SE VRAĆA: Neće igrati košarku, neće pecati već ide u ring


DIREKTOR LIGE SPREČIO PROMENU DOMAĆINSTVA: Partizan ne gostuje na Karaburmi





 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.