GASOL JE JOŠ 2009. ČUO PRIČU O NIKOLI JOKIĆU: Evo ko mu je rekao da će biti dobar košarkaš

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 23:45

GASOL JE JOŠ 2009. ČUO PRIČU O NIKOLI JOKIĆU: Evo ko mu je rekao da će biti dobar košarkaš

Zanimljiva anegdota.

Španski košarkaš Mark Gasol otkrio je jednu zanimljivu anegdotu vezanu za Nikolu Jokića i detalj sa svadbe u Srbiji iz 2009. godine koja mu je ostala u sećanju.

- Ima veoma kul priča sa Nikolom. Upoznao sam njegovu braću, ne znajući da su njegovi, na venčanju Darka Miličića u Novom Sadu. Bilo je to posle moje prve godine u NBA, a nakon mnogo piva prišli su mi i rekli da imaju malog brata koji odlično igra košarku. Poručio sam im da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu želim svu sreću - iskren je bio Gasol koji je nastavio:

- Godinama kasnije, na utakmici u Denveru, video sam ih na tribinama kako skaču i viču na mene. Tamo su mi rekli: "To je naš brat." Bio je to Nikola Jokić. On je jako dobar, da. Bili su u pravu. Moram da kažem da su i dva njegova brata takođe MVP.

Mark je nastupao je za Memfis i Toronto, sa kojima je uzeo i prsten, a onda i Los Anđeles Lejkerse. Na kraju, 2021. je došao u Đironu i tu je u januaru i završio karijeru..

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.