GASKE PARIRAO SAMO U PRVOM SETU: Alkaraz u drugom kolu Australijan opena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 14:42

GASKE PARIRAO SAMO U PRVOM SETU: Alkaraz u drugom kolu Australijan opena (VIDEO)

Siguran na startu drugi igrač sveta.

Španski teniser Karlos Alkaraz pobedom nad Francuzom Rišarom Gaskeom 3:0 (7:6(5), 6:1, 6:2) plasirao se u drugo kolo Australijan opena. Meč je trajao dva sata i 23 minuta.

Veteran je mladiću iz Mursije pružio otpor samo u prvom setu. Uspeo je Francuz da spasi čak devet brejk lopti i odvede set u taj-brejk.

Imao je i tamo finu priliku, vodio je 4:3 i imao dva servisa, ali je Karlos vratio mini brejk, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potom i preokrenuo situacija za osvajanje prvog seta.

Nastavak duela nije bio toliko zanimljiv kao prvi deo igre koji je trajao 73 minuta. Samo jedan igrač je postojao na terenu.

As a wise man used to say, "centimetre perfect."@carlosalcaraz • #AusOpen • @wwos • @espn • @eurosport • @wowowtennis pic.twitter.com/pTnmIHVQmv

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 16, 2024

Alkarazu je bilo potrebno zbirno manje vremena u drugom i trećem setu nego u celom prvom i rutinski je rezervisao mesto u narednoj rundi.

Tamo će igrati sa Lorencom Sonegom, koji je ranije savladao Danijela Evansa 3:1 (4:6, 7:6(8), 6:2, 7:6(4)).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.