GARNET NEĆE DA MU POVUKU DRES: Ne poslujem sa zmijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 18:38

GARNET NEĆE DA MU POVUKU DRES: Ne poslujem sa zmijama

Ljut na vlasnika Minesote.

Legendarni košarkaš Minesote Kevin Garnet ne želi da Timbervulfsi povuku iz upotrebe njegov dres sa brojem 21 dok je na čelu “vukova” vlasnik Glen Tejlor.

- Taj predlog nije iskren, a drugo, sigurno na njega pritisak vrše navijači. Glen i ja smo imali dogovor pre nego što je Flip Sanders umro, ali dogovor je umro zajedno sa Flipom. To mu nikada neću oprostiti. Mislio sam da je Glen iskren čovek i biznismen, ali kad je Flip umro, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve je otišlo s njim. Uvek ću imati posebno mesto u srcu za grad Mineapolis i državu Minesotu. Međutim, ne poslujem sa zmijama - rekao je Garnet u razgovoru za "The Athletic".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.