GARI PALISTER:  VIDIĆ JE „UBICA“

Izvor: Kurir, 20.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GARI PALISTER: VIDIĆ JE „UBICA“

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Gari Palister izjavio je da nikad u životu nije video tako dobar defanzivni tandem kao što su Nemanja Vidić i Rio Ferdinand.

- Rio je oduvek bio top klasa, ali je s Nemanjom u paru napravio korak više i unapredio je svoju igru. Vidić je kao Stiv Brus, čak i bolji, dok je Rio poput mene. Njima nije bitno ko je od napadača na drugoj strani. Nikada nikoga nisam video da igra kao Nemanja u oba šesnaesterca. On je pravi takmičar, izgleda kao da je uvek spreman da ubije nekog ko mu se približi. To je ono što vole navijači Mančestera i zato je dobio ponudu da potpiše novi ugovor - izjavio je Palister.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.