GAJIĆ ZNA RECEPT: Samo na OVAJ način možemo da dobijemo Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2021, 14:05

GAJIĆ ZNA RECEPT: Samo na OVAJ način možemo da dobijemo Partizan

Reprezentativac Srbije optimista.

Desni bek Crvene zvezde Milan Gajić veruje da će crveno-beli slaviti u 164. večitom derbiju protiv Partizana koji je na programu u sredu od 18 časova.

Sa dva poraza u nizu, Everton se udaljio od mesta koje vode u Evropu, pa mu je večerašnji (19.00) meč protiv Kristal Palasa izuzetno bitan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvota na keca je 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Kristal Palas.

- Svaku utakmicu pripremamo maksimalno ozbiljno i posvećeno. Tako funkcionišemo i pred duel sa Partizanom, ali uz napomenu da smo najviše fokusirani na to kako ćemo mi delovati na terenu i odgrati u sredu. Želimo da nastavimo fantastičan niz, a smatram da bismo dobrim rezultatom u derbiju napravili veliki korak ka tituli šampiona Srbije. Atmosfera u ekipi je fantastična i to je jedan od ključnih razloga zbog kojih postižemo sjajne rezultate – rekao je Gajić za klupski sajt.

Reprezentativac Srbije priželjkuje pobedu crveno-belih nad komšijama.

-Smatram da imamo „pravi recept“. Mislim da je važno da ostanemo hladne glave, ali i da ostavimo srce na terenu, kao i da se borimo hrabro do poslednjeg sudijskog zvižduka. Ubeđen sam da sa pravim pristupom možemo stići do trijumfa koji je veoma važan za celu ekipu – zaključio je desni bek Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gajić: Hladne glave u derbiju, pobeda veliki korak ka tituli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2021

Svaku utakmicu pripremamo maksimalno ozbiljno i posvećeno, tako funkcionišemo i pred duel sa Partizanom. Recept za pobedu je da ostanemo hladne glave i ostavimo srce na terenu, izjavio je Zvezdin desni bek MIlan Gajić...On je za klupski sajt istakao da je fokus na tome kako će ekipa izgledati na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

RONALDO PSOVAO KAO KOČIJAŠ: Mitrović otkrio kako ih je Kristijano vređao na Marakani

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2021

Sramno ponašanje prve zvezde Portugalaca...Defanzivac Srbije Stefan Mitrović otkrio je da je najbolji fudbaler Portugalije Kristijano Ronjaldo bio vrlo nepristojan posle nepriznavanja pogotka u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koji je završen remijem 2:2...Sa dva poraza u nizu, Everton se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

VEČITI VEĆ POMERILI GRANICE: U istoriji derbija, OVO se NIKADA nije dogodilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2021

Zvezda i Partizan u sredu 164. put izlaze na megdan...U sredu se na stadionu "Rajko Mitić" igra 164. Večiti derbi, a čak 33. u mesecu aprilu!..Sa dva poraza u nizu, Everton se udaljio od mesta koje vode u Evropu, pa mu je večerašnji (19.00) meč protiv Kristal Palasa izuzetno bitan. Kvota na keca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.