G2 oformio tim za osmu sezonu EULCS-a!

Izvor: B92, 09.Dec.2017, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G2 oformio tim za osmu sezonu EULCS-a!

Kao što je najavljeno još nakon grupne faze Worlds takmičenja, četvorostruki prvak EULCS-a u novu sezonu ućiće sa drugačijim timom. Nakon prelaska njihovog bot lejna, Zvena i Mithy-ja, u TSM i junglera, Trick-a, u korejski bbq Olivers, bilo je jasno da će novi tim biti oformljen oko njihovog mid lejnera, Perkza.

Najmlađi član G2-a i jedan od najpopularnijih igrača sa naših prostora, Perkz, jedini je igrač starog G2 rostera koji je produžio ugovor sa timom. Oko njega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je oformljena ekipa koja će nositi dres "Samuraja" u narednoj sezoni. Pojačani top lejnerom ekipe Splyce, jednim od najboljih junglera evrope iz ekipe H2K i bot duom Roccat-a, G2 i dalje deluje kao ekipa koja će se naći u samom vrhu borbe za titulu EULCS-a. Ovako izgleda postava G2-a:

TOP: Martin “Wunder” Hansen

JUNGLE: Marcin “Jankos” Jankowski

MID: Luka “Perkz” Perković

ADC: Petter “Hjarnan” Freyschuss

SUPPORT: Kum “Wadid” Bae-in

Najjače pojačanje G2-a definitivno je jungler, Jankos, koji nekoliko sezona za redom beleži odlične partije i nalazi se u top 3 junglera evrope. Wunder je takođe igrač koji je predstavljao stub ekipe Splyce, dok će Hjarnan i Wadid, kao uigrani tandem, predvoditi bot lejn ekipe G2. Deluje da će G2 i ove godine biti ozbiljna ekipa, a to ćemo saznati početkom sezone 8!

Izvor: Klan RuR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.