Furiozno do vođstva pa strepnja i zbog Mitrovićeve opijenosti panjenkom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Furiozno do vođstva pa strepnja i zbog Mitrovićeve opijenosti panjenkom (VIDEO)

Srbija savladala Crnu Goru s 2:1 na Zvezdinom stadionu u pretposlednjem kolu C grupe u Ligi nacija.

Kraj meča

84`: Jovović udarcem iz udaljenosti stavlja Rajkovića na iskušenje. Naš golman je "izvadio" loptu iz svog gornjeg desnog ugla, izbacivši je u korner.

77`: Kolarov je centrirao oštro po zemlji paralelno s gol-crtom u njenoj blizini. Simić je izbio loptu. Zatim je Tadić oprobao udarac sa oko 20 metara.

69`: >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Crnogorci su su izmenili nekoliko pasova u našem šesnaestercu. Na kraju je Kosović uposlio Mugošu koji je levom plasirao loptu pod prečku. Rajković je ostao na vetrometini.

Que buen partido entre #Serbia y #Montenegro ! Intensidad de la que pierden la mayoría en Fecha FIFA pic.twitter.com/rJGkN2sCbE— Gerardo Velázquez de León (gvlo2008) November 17, 2018

65`: Oprobao je Ivanić šut iz daljine. Pucao je snažno pod prečku. Rajković je iz dva puta ukrotio loptu.

63`: Crna Gora je preduzimljivija u drugom poluvremenu pošto više ne može da se brani. Sada Srbija iz protivnapada vreba priliku da uveća vođstvo.

59`: Crnoj Gori poništen gol zbog ofsajda kojeg nije bilo. Mugoša se u padu poklonio na centaršut iskosa iz slobodnog udarca. Glavom je savladao Rajkovića s pet-šest metara, ali je pomoćni sudija podigao zastavicu.

Počelo je drugo poluvreme

Poluvreme

43`: Mitrović se izborio za skok posle kornera. Zahvatio je odlično loptu glavom, ali je Petković načinio sjajnu paradu. Izbio je jednom rukom loptu koja je išla u gol.

37`: Bio je penal za Srbiju. I opet neiskorišćen kao što Tadić nije uspeo u Litvaniji i u Rumuniji. Matić je sapleten, a za Španca Maljenka, koji je bio na metar od događaja, nije bilo dileme. Mitrović je preuzeo odgovornost. Očajnom panjenkom prebacio je gol.

#VestiUzivo #VestiLive #VestiSport FSSrbije Aleksandar Mitrović promašuje penal u 38. minutu! UEFAEURO pic.twitter.com/VdFp4TjppS— Vesti OnLine (VestiOnLine) November 17, 2018

36`: Mitrović je glavom spustio loptu Gaćinoviću ali mu je ona bežala. Naš igrač je uspeo kako-tako da šutira, ali mu je golman ušao u šut.

31`: 2:0 - Mitroviću je dovoljan centimetar slobodnog prostora za pogodak. Kolarov je oštro centrirao sa svog mesta na levom krilu, a naš napadač je samo podmetnuo nogu. Lopta je zatresla mrežu pored zatečenog crnogorskog golmana.

Mitrovic what a goal #serbia #montenegro #mitrovic pic.twitter.com/j36MB7bXcp— ESM SPORTS (sports_esm) November 17, 2018

29`: 1:0 - Brz protivnapad Srbije posle izbijene lopte nakon kornera Crne Gore. Tadić je uposlio Ljajića koji je izdržao duel s Kopitovićem pa je poslao loptu pored nemoćnog golmana gostiju.

Adem Ljajic, Sırbistan'ı Karadağ karşısında öne geçiren golü attı. Ya hep ya hiç Adem Ljajic Sayfamızı takip etmeyi unutmayın... ▫enbabakartal Gönderilerimizi beğenmeyi, yorum yapmayı ve kaydetmeyi unutmayınız. Beşiktaş'a dair herşeyi sayfamızda bulabilirsiniz. #beşiktaş #besiktas #bjk #çarşı #efendibesiktas #efendibeşiktaş #gururlan #kartal #karakartal #burasibesiktas #football #ball #player #enbabakartal #siyahbeyaz #cometobesiktas #cometobeşiktaş #instabjk #comecomewhoeveryouare #besiktask #beşiktaşk #adem #ljajic #ademljajic #10numara

A post shared by EN BABA KARTAL (enbabakartal) on Nov 17, 2018 at 6:57am PST

#VestiUzivo #VestiLive #VestiSport FSSrbije vodi 1-0, strelac Adem Ljajić u 30. minutu! UEFAEURO pic.twitter.com/LV3ebMposb— Vesti OnLine (VestiOnLine) November 17, 2018

28`: U poslednjem momentu Jovovićev šut iz neposredne blizine iszblokirao je Veljković.

23`: Gro naših napada ide preko Rukavine po desnoj strani. Njegovi centaršutevi su ponekad oštri, u srce šesnaesterca, a ponekad neprecizni. Leva strana nam je neupotrebljiva.

19`: Mugoša je zagrejao ruke Rajkoviću. Izborio se za udarac iskosa iz šesnaesterca pored Veljkovića. Prva prilika na meču.

10`: Srbija ima loptu u nogama od početka. Crna Gora će vrebati priliku iz protivnapada preko probojnih Jovovića i Ivanića.

5`: Zbog nesmotrenog oštrog starta žuti karton je dobio Mugoša.

1`: Već u 40. sekundi Kolarov je oprobao levicu sa oko 20 metara. Pored gola. Odmah zatim Jovović se izborio za prostor za šut. Skoro da je došao na ivicu šesnaesterca. Lopta mu je prešla preko noge pa je udarac bio vrlo loš.

Utakmica je počela.

It’s #uefanationsleague day in Serbia! The local National Team is hosting a great game against its neighbour, Montenegro! #teamsoccerdreamz #nationsleague euro2020 #serbia #montenegro #derby #football #agent #ontheroad #talent #stadium

A post shared by Soccerdreamz (soccerdreamz_sportconsulting) on Nov 17, 2018 at 6:02am PST

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#SrcemSvim #Orlovi#NationsLeague #FSS pic.twitter.com/oBP5St91ib— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (FSSrbije) November 17, 2018

1' Meč između Srbije i Crne Gore na stadionu „Rajko Mitić” je počeo.

0-0 #SrcemSvim #Orlovi#NationsLeague #FSS pic.twitter.com/MBu2GEiwUb
— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (FSSrbije) November 17, 2018

Na stadionu ima oko 10.000 gledalaca. U boksu na južnoj tribini je nekoliko stotina navijača Crne Gore.

Sudi Španac Maljenko.

SRBIJA: Rajković – Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov – Matić, Maksimović – Gaćinović, Tadić, Ljajić – Mitrović. Selektor: Krstajić.

CRNA GORA: Petković – Marušić, Kopitović, Simić, Vešović – Šćekić, Kosović, Jovović, Ivanić, Janković - Mugoša. Selektor: Tumbaković.

U odnosu na meč u Podgorici, koji je našima pripao s 2:0 Mitrovićevim golovima, došlo je do smene čuvara mreže (branio Dmitrović), Kolarov se vraća na levog beka umesto Rodića, Matić će igrati u paru s Maksimovićem umesto Lukića, a umesto Živkovića u veznom redu počinje Ljajić.

Rumunija u 20.45 časova u Ploeštiju dočekuje Litvaniju.

Parovi poslednjeg kola (utorak, 20.45): Srbija - Litvanija (Partizanov stadion), Crna Gora - Rumunija.

Startnih 11 | #SrcemSvim #Orlovi#NationsLeague #FSS pic.twitter.com/pmFC9K7Kqz— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (FSSrbije) November 17, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.