Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2020, 20:40

Fundić potpisao za Igokeu

Novo pojačanje za Igose...

Srpski košarkaš Stefan Fundić karijeru će karijeru nastaviti u redovima Igokee, saoštio je njegov menadžer Miško Ražnatović, a kasnije je sve dobilo potvrdu na zvaničnom sajtu ABA lige.

Stavio je paraf na dve godine.

Poslednji klub u koje je igrao je Zadar, a u ABA ligi je igrao još i za ekipu Mege. U srpskoj ligi je igrao za ekipe Beovuka i Vršca.

Dok je Fundić nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Zadru, prosečno je davao 12,2 poena i imao četiri skoka. Zadobio je simpatije navijača Zadra zbog svoje borbenosti, a sada će se priključiti Igokei koja sklapa polako tim za sledeću sezonu.

Pre Fundića u Igokeu su stigli trener Dragan Bajić, kao i Antabija Voler iz Mornara, Edin Atić iz Mege i Džeki Karmajkl iz Burga.

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta…

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.