Fundić i Glišić u Vršcu

Izvor: MVP.rs, 19.Apr.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fundić i Glišić u Vršcu

Dva velika pojačanja za vojvođansku ekipu.

KK Vršac je dobio dva velika pojačanja pred Superligu Srbije. U pitanju su Stefan Fundić (22, 199) i Miloš Glišić (18, 205), koji će za dva dana napuniti 19 godina.

Fundić je u poslednje vreme zapažen. Prema izboru trenera Mozzart Košarkaške lige Srbije, dobio je MVP priznanje i svoje partije iz Beovuka 72 će pokušati da prenese na viši nivo, ovoga puta kao član Vršca.

Glišić je najpoznatiji >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << kao košarkaš Partizana i mlađih selekcija reprezentacije Srbije. Važi za velikog talenta srpske košarke, ali ni kao takav nije uspeo da se snađe u crno-belom beogradskom timu. Možda mu je prelazak kod trenera Vladimira Đokića najbolja sredina u kojoj bi karijeru vratio u kolosek.

Vršac će upravo protiv Partizana odigrati utakmicu prvog kola Superlige Srbije. Meč je zakazan za petak u 20 časova.

(foto: MVP / Dragana Stjepanović; MN Press)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.