Fundić blistao, Mega upisala treći trijumf

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fundić blistao, Mega upisala treći trijumf

Košarkaši Mega Bemaksa upisali su treći trijumf u sklopu priprema za novu sezonu. Ekipa Dejana Milojevića večeras je bila bolja od ekipe Beroe iz Bugarske.

Regionalni ligaš iz Sremske Mitrovice odigrao je u tom gradu novu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu i upisao treću pobedu.

Mega je večeras slavila rezultatom 83:71 (29:15, 21:16, 11:19, 22:21) u duelu sa bugarskom ekipom Beroe.

Ekipa Dejana Milojevića stekla je dvocifrenu prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već u prvom kvartalu, a bugarski sastav je samo u dva navrata do kraja uspevao da vrati razliku na jednocifren zaostatak.

Najbolji u redovima Mega Bemaksa su bili Stefan Fundić sa 18 poena i 15 skokova i Aleksandar Lazić sa 18 poena i 9 skokova dok je Enis postigao 16 poena.

U protivničkoj ekipi se istakao Aleksander Dejvis sa 15 poena.

Naredne kontrolne mečeve ekipa Mega Bemaksa će odigrati u okviru turnira koji se održava 12. i 13. septembra u hali "Mega Factory" u Beogradu.

Na turniru će pored domaćina učestvovati još ekipe Partizana, Lokomotive Kubanj i Antverp Džajantsa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NASTAVLJEN NIZ POBEDA: Mega zabeležila i treći trijumf na pripremama

Izvor: HotSport.rs, 08.Sep.2017

Košarkaši Mega Bemaxa nastavili su da nižu pobede na pripremnim mečevima. . . Izabranici Dejana Milojevića savladali su ekipu Beroe iz Bugarske rezultatom 83:71 (29:15, 21:16, 11:19, 22:21).. U ekipi Mega Bemaksa istakli su se Stefan Fundić sa 18 poena i 15 skokova i Aleksandar Lazić sa 18 koševa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.