Fulamovo iznenađenje kola, bez Mitra u startnoj postavi! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 21:29

Fulamovo iznenađenje kola, bez Mitra u startnoj postavi! (video)

Velika pobeda za Fulam za beg iz opasne zone.

Fudbaleri Fulama pobedili su u gostima ekipu Lestera rezultatom 2:1 (2:0) i tako napravili najveće iznenađenje 10. kola Premijer lige.

Zanimljivo, naš reprezentativac Aleksandar Mitrović je ostao na klupi za rezerve po drugi put, nakon što je u prošlom kolu rezerva bio i na gostovanju Evertonu. Ipak, i bez njega, Fulam je

Fulam je odigrao prvo poluvreme iz snova, pošto je na pauzu otišao sa dva gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prednosti.

Od početka se videlo da izabranici Brendana Rodžersa nisu bili posebno raspoloženi za svoju prepoznatljivu igru i Fulam je tu ugledao svoju šansu.

Napadi Lestera bili su jalovi i predvidivi, pa su gosti u 30. minutu iskoristili jednu situaciju za sjajnu kontru, Angisa je lepo spojio Lukmana koji je prevario Evansa, izbegao ofsajd zamku i pogodio za 0:1.

Samo osam minuta kasnije, nova očajna reakcije odbrane Lestera, tačnije Kristijana Fuksa koji kasni i pravi penal. Sudija Sajmon Huper je pregledao VAR i doneo očekivanu odluku da pokaže na belu tačku, a siguran izvođač bio je Kavalero.

Rodžers je momentalno reagovao, na poluvremenu je uveo Barnsa i Undera umesto Tomasa i Prata, krenuo je nešto odlučnije u napad, ali je Lester i dalje delovao prilično bezidejno da je čak i odbrana Fulama delovala organizovano.

Čak je i Fulam bio opasniji posle kontri i grešaka odbrane Lestera, Lukman je imao veliku priliku 15 minuta pre kraja da reši sve dileme, ali ga je zaustavio Kasper Šmajhel.

I onda, 85 minuta čekamo na uzbuđenje na King Paueru i dočekamo ga u poslednjih nekoliko minuta.

Nakon loše reakcije odbrane Fulama, Vardi je glavom spustio do Barnsa koji zateže u prvi ugao i smanjuje na 1:2.

U igru je odmah ušao Mitrović, čija je izmena već bila spremna, a Lester je krenuo u potpunu ofanzivu.

U poslednjem minutu Šmajhel je napustio gol i otišao na korner, usledila je kontra Fulama, Mitrović je mogao da se oproba sa polovine terena, ali je odlučio da proigra svog saigrača i na kraju korner za goste i kraj!

Fulam je pobedio, drugi put ove sezone za beg iz opasne zone!

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FULAM IZNENADIO LESTER: Mitrović ušao u igru tek u finišu

Izvor: Kurir, 30.Nov.2020

Fudbaleri Fulama pobedili su Lester u gostima sa 2:1, u 10. kolu Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.