Fulam kreće u rekonstrukciju Krejven Kotidža (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam kreće u rekonstrukciju "Krejven Kotidža" (video)

Fudbalski klub Fulam saopštio je da će naredne godine krenuti u rekonstrukciju stadiona "Krejven Kotidž".

Na zvaničnom sajtu Fulama saopšteno je da će planovi koji su se prvi put pojavili pre pet godina konačno početi da se realizuju na leto 2019. godine.

Prvo će biti rekonstruisana tribona koja nosi naziv "Riversajd", a najveći deo posla biće završen tokom leta 2019. godine.

Rekonstrukcijom "Riversajd tribine" biće povećan kapacitet stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za 4.000 mesta.

"Krejven Kotidž" trenutno može da primi 25.700 gledalaca, a nakon rekonstrukcije će kapacitet iznositi blizu 30.000 mesta za sedenje.

Rekonstrukcija pomenute trebine osim povećanja kapaciteta podrazumeva i izgradnju šoping centra sa spolje strane tribine koji će u sebi sadržati hostel, prodavnice i kafiće, a sve to uz obalu Temze.

Fulam trenutno zauzima treće mesto u Čempionšipu i do kraja sezone ga čeka borba za povratak u Premijer ligu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Enfild će biti drugi najveći stadion u Engleskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2018, 11:42

Liverpul bi do septembra sljedeće godine gradskim vlastima trebao predati dokumentaciju za proširenje kapaciteta Enfilda koji trenutno može primiti 54.074 gledalaca...Liverpul je prije nekoliko godina proširio glavnu tribinu stadiona za još 6.000 mjesta što mu je donijelo zaradu od 12 miliona funti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.