Fulam bez rešenja za Sitijev tandem, Mitroviću ni minut! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 19:04

Fulam bez rešenja za Sitijev tandem, Mitroviću ni minut! (video)

De Brujne i Sterling se poigravali sa gostima iz Londona.

Fudbaleri Mančester sitija opravdali su ulogu favorita na domaćem terenu zabeleživši pobedu protiv Fulama 2:0 u meču 11. kola Premijer lige.

Sve je bilo rešeno u prvom poluvremenu zahvaljujući ofanzivnom tandemu Rahim Sterling - Kevin De Brujne.

Najpre je već u petom minutu englesko krilno iskoristilo sjajnu loptu Belgijanca i sa lakoćom dovelo "građane" u vođstvo, što možete pogledati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << OVDE.

U 26. minutu je De Brujne penal načinjen nad Sterlingom pretvorio u gol za rutinskih 2:0.


Sterling je samo šest minuta kasnije imao odličnu priliku da uveća prednost domaćih, ali je Alfons Areola ovaj put izašao kao pobednik.

Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor, a već u 50. minutu zapretio je De Brujne koji je posle izvanrednog udarca pogodio prečku.

Samo osam minuta kasnije Belgijanac nije uspeo u situaciji jedan na jedan na izađe na kraj sa raspoloženim Areolom.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović nije dobio šansu u ovom meču.

Siti se ovim trijumfom vratio na pobednički kolosek posle dva uzastopna kiksa, dok je Fulam nakon iznenađenja protiv Lestera propustio šansu da isto učini i na "Etihadu".

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti rutinski protiv Fulama, "građani" grabe ka vrhu

Izvor: RTS, 05.Dec.2020

Fudbaleri Mančester sitija sa lakoćom su savladali Fulam 2:0, u utakmici 11. kola Premijer lige. Pep Gvardiola za 90 minuta nije izvršio nijednu izmenu, Aleksandar Mitrović meč odgledao sa klupe za rezervne igrače. . Kao što se očekivalo, Siti je lako izašao na kraj...

Nastavak na RTS...

Miroljubivi remi u Veroni, Kaljari se vraća sa bodom, mogao je i sa tri (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 15:28

Zanimljiv meč na severu Italije...Fudbaleri Helas Verone odigrali su nerešeno 1:1 na domaćem terenu protiv Kaljarija u prvom meču nedeljnog programa 10. kola Serija A...Iako su dolazile različite informacije o stanju Darka Lazovića nakon preležanog koronavirusa, srpski reprezentativac je našao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.