Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 19:30

Fudbalska euforija se vratila u Zagreb, Dinamov heroj najavljuje osvajanje Lige konferencija?!

Zagrebački Dinamo je ove sezone prilično nervirao svoje navijače slabim igrama u domaćoj ligi, gde i dalje zaostaje za Rijekom i Hajdukom, ali je večerašnji veliki uspeh protiv španskog Betisa bacio u senku loše igre “modrih“.
Podsetimo, Zagrepčani su uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige konferencija, pošto su u prvom meču u Sevilji savladali Betis sa 1:0, a večeras su u revanšu pred svojim navijačima igrali nerešeno, 1:1.
Betis je u prvom poluvremenu uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << povede golom Bakambua u 38. minutu i tako anulira prednost Dinama iz prvog meča, ali je ključni čovek večerašnjeg revanša bio japanski internacionalac Takuro Kaneko, koji je u 59. minutu postavio konačnih 1:1 i svojim golom omogućio plasman “modrih“ među 16 najboljih u Ligi konferencija.
Posle meča, Kaneko je otkrio da se ne zadovoljava ostvarenim plasmanom, već želi da sa Dinamom osvoji trofej u ovom evropskom takmičenju.
„Cela ekipa je dala sve od sebe u odbrani, odigrali smo jako kvalitetnu utakmicu, pogotovo u odbrani. Drago mi je da smo došli do ove pobede. Trener nam je dao instrukcije da ja idem pred gol kad je napad s leve strane. Ušao sam i došla je lopta do mene i postigao sam gol. Nema lakih protivnika u Ligi konferencija, ali mislim da Dinamo može da osvoji ovo takmičenje ako nastavi ovako da igra“, izjavio je Kaneko.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.