Fudbalerke Spartaka deklasirale i Vojvodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalerke Spartaka deklasirale i Vojvodinu

U 10. kolu Super lige Srbije za žene fudbalerke Spartaka savladale su ekipu Vojvodine 8:0.

U 3. minutu Marija Ilić je izvela korner sa leve strane i njenu odlično nabačenu loptu Allegra Poljak je iz neposredne blizine rutinski ubacila u mrežu.

Ovo rano vođstvo kao da je uzdrmalo samopouzdanje Vošinih igračica i one se u potpunosti povlače u odbranu. Terensku prednost iskoristila je Gabrielle Ngaska i povisila rezultat na 2:0 u 28. minuti.

U 38. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Marija Ilić snažno je šutirala sa oko 16-17 metara, iskosa sa leve strane. Tanja Đapić je uspela da odbrani udarac, ali nije uspela da uhvatiti loptu. Najsnalažljivija je bila Milena Nikolić koja je klizeći startovala i loptu sprovela u mrežu.

I u drugom poluvremenu Plave golubice nastavljaju sa ofanzivnom igrom i stalnom presijom na gol Tanje Đapić. U 58. minutu Milena Nikolić prodire po levom boku i ubacuje loptu na metar-dva od gola, tačno ispred Jelene Marenić koja je telom naprosto unosi u gol.

Deset minuta kasnije Milena Nikolić "buši" Vošinu mrežu za 5:0. Sanda Malešević lepim šutom sa distance podiže rezultat na 6:0, a u samoj završnici utakmice Allegra Poljak, koja je započela goleadu, sa dva ekspresna gola u 87. i 89. minuti stavlja tačku na današnji susret.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.