Fudbalerima PSŽ milion za ušatog

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalerima PSŽ milion za "ušatog"

Vlasnik Pari Sen Žermena Naser el Kelaifi obećao je igračima nagradu od po milion evra ukoliko se domognu titule u Ligi šampiona.

Prvi čovek kompanije QSI obećao je lično Zlatanu Ibrahimoviću da će fudbaleri biti nagrađeni, u slučaju pobede u finalu LŠ 24. maja u Lisabonu.

Prošle sezone su fudbaleri PSŽ-a, koje je tada predvodio Karlo Ančeloti, dobili po 240.000 evra za plasman u četvrtfinale, gde su eliminisani od Barselone, a tada dobili i po 450.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra za osvojenu titulu prvaka Francuske.

Obećana nagrada u slučaju titule prvaka Evrope bila bi najveća u istoriji, s obzirom da je fudbalerima Real Madrida obećano po pola miliona evra ako posle 12 godina podignu najveći evropski trofej.

Ta suma je petostruko veća od one koju je Francuska fudbalska federacija obećala reprezentativcima (po 200.000) ako osvoje titulu prvaka sveta u Brazilu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PSŽ obećao igračima po milion evra za titulu

Izvor: Akter, 20.Mar.2014

Vlasnik Pari Sen Žermena obećao je igračima nagradu od po milion evra ukoliko osvoje Ligu šampiona, preneo je današnji "L'Ekip".

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.