Fudbaleri poludeli! Grizu se, ljube se...

Izvor: Mondo, 22.Apr.2013, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri poludeli! Grizu se, ljube se...

Dvojica južnoameričkih fudbalera čudno se ponašala u nedelju na terenima u Engleskoj i Francuskoj. Jedan ujedao od muke, a drugi ljubio.

Dok se u Engleskoj ujedaju, u Francuskoj se ljube...

U nedelju su dve vesti sa fudbalskih terena Starog kontinenta šokirale svet. Prva je stigla iz Premijer lige, gde je u derbiju kola između Liverpula i Čelsija (2:2) Luis Suarez ugrizao kapitena "orlova" Branislava Ivanovića, a druga iz Lige 1...

Ipak, lepša >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << slika stigla je iz Francuske.

Za razliku od "gladnog" Urugvajca, Argentinac iz Nice Renato Kivelji bio je daleko nežniji prema napadaču Pari Sen Žermena Zlatanu Ibrahimoviću.

Njih dvojica su se zakačila pred kraj prvog poluvremena. Došlo je do međusobnog odgurivanja i unošenja u lice, da bi "gaučos", na zaprepašćenje svih, a najviše Šveđanina, poljubio najboljeg igrača "svetaca" u vrat.

Ali, ni nasilan poljubac nije dozvoljen u fudbalu, tako da su obojica dobili žute kartone, baš kao i Suarez u Engleskoj.

PSŽ je dobio utakmicu 3:0, čime je učvrstio prvo mesto na tabeli sa devet bodova više od Olimpika iz Marseja.

(MONDO, foto: www.youtube.com)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Luis Suarez – Grof Drakula ili krvoločni pit bul

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Apr.2013, 13:19

Ne stišava se bura oko skandaloznog poteza prvotimca Liverpula Luisa Suareza, koji je ugrizao kapitena srpske reprezentacije i igrača Čelzija Branislava Ivanovića, u derbi meču 33. kola Premijer lige.. Na društvenim mrežama Suarez je dobio nadimak “kanibal”, a već ga porede i sa čuvenim...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.