Fudbaleri Srbije večeras protiv Francuza

Izvor: Radio 021, 07.Sep.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Srbije večeras protiv Francuza

Fudbaleri Srbije večeras igraju prijateljsku utakmicu protiv ekipe Francuske pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da će njegova ekipa morati da učini sve da se plasira na EP. "Moraćemo da uradimo sve da se domognemo cilja. Biće jako teško, još smo ekipa koja ima oscilacije i koja mora još mnogo kolektivno da uči. Uz dobar rad, nadamo se najboljem", rekao je Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << novinarima na stadionu Partizana.

Srbija od nedavno ima novog selektora, pošto je Sinišu Mihajlovića na klupi zamenio holandski stručnjak Dik Advokat.

Veliki broj reprezentativaca Srbije nastupa u engleskoj Premijer ligi, a Ivanović, koji igra za Čelsi, kazao je to donosi veću odgovornost, jer je to verovatno najbolja liga na svetu.

"Francuska je domaćin EP i njihov projekat u poslednje četiri godine je pravljenje ekipe za osvajanje tog takmičenja. To je ekipa koja ima 30 podjednako kvalitetnih reprezentativaca", naveo je Ivanović.

Utakmica se igra danas od 20.45 na stadionu Partizana.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.